Semestra miljövänligt i Sverige

Om du vill semestra miljövänligt på riktigt bör du semestra i Sverige. Du kan utan tvekan resa nästan överallt med buss eller tåg. Passa på och upptäck vår underbara natur på någon av de många vandringsleder som finns från norr till söder. Upptäck vår fantastiska historia genom att besöka majestätiska slott och herrgårdar.

Lappland och Norrland

Packa din campingutrustning och vandra i nationalparken Sarek eller Pajelanta som bägge är delar av världsarvet Laponia. Upptäck Norrland med inlandsbanan som fortfarande kör fina gamla tåg. Om du är sugen på en naturnära men annorlunda hotellvistelse är Treehotel i Harads ett måste. Dessutom är Treehotel känd för sin goda mat som tillagas på lokala varor och produkter.

Kom hem till en varm bostad

Visst är det skönt att åka bort på semester eller över helgen men det är inte lika skönt att komma hem till en kylig bostad. Nu finns ett praktiskt och smart element hos Tibber som du kan kommunicera med via WiFi. Du kan styra detta smarta element från din mobil via Mill-appen oavsett var du är. Elementet passar i rum på upp till 19 kvadratmeter och har en effekt på 1300 watt. Det här elementet är fjärrstyrt och du kan värma upp din bostad i god tid innan du kommer hem och samtidigt undvika onödiga elkostnader.

Besök svenska slott

Det finns flera olika sätt att semestra i Sverige men om du vill uppleva vår svenska historia bör du besöka svenska slott. Exempelvis Gripsholms slott är ett fantastiskt besöksmål för alla som älskar konst. På Gripsholm förvarar staten sin porträttsamling på ungefär 4 500 verk. I Sverige finns många vackra slott som du kan besöka som exempelvis Kalmar slott, Kungliga slottet i Stockholm, Vadstena slott, Tullgarns slott, Drottningholm, Örebro slott, Läckö slott och många fler.

Resa miljövänligt