Coworking på rätt sätt

Att arbeta med transport och logistik i alla dess former kan vara krävande på många sätt. Det ställer krav på din förmåga att koordinera och noggrant arbeta med alla detaljer för att få till ett lyckat resultat. Av den anledningen är det viktigt att kunna få sitta och jobba i lugn och ro, så att du kan lägga fullt fokus på uppgiften. En rörig och oinspirerande miljö ställer till med mer än den tillför. Det kan vara svårt att koncentrera sig och därmed göra ett bra jobb. Varför inte satsa på coworking i fräscha och ljusa lokaler? Ta en närmare titt på Helio som erbjuder kontor, coworking-platser och möteslokaler på flertalet platser i Stockholm och Malmö.

Som en frisk fläkt

Att jobba i närheten av andra är otroligt uppfriskande. Självklart kan det vara skönt att jobba hemifrån ibland, men den sociala anknytningen är otroligt viktig för att ge stimulans under arbetsdagen. Kanske kan du rentav få nya vänner på kuppen! Om inte annat är det alltid trevligt att ta en gemensam kaffepaus eller en lunch tillsammans med andra. Eftersom kontorshotellen lockar företagare från en mängd olika branscher blir det en otroligt dynamisk miljö, där det kan kännas skönt att slippa konkurrenssituationen från andra människor från samma yrkesområde.

Helios har flera olika varianter av kontorsutrymmen, där du själv tar ställning till vilken variant som passar dig och din verksamhet bäst. Trivs du mest av allt i en öppen kontorsmiljö, eller föredrar du ett privat rum? Har du ett växande företag inom transport och logistik kan du också byta upp dig till ett storskaligt kontor när det blir dags, men fortfarande som del av Helio om du så önskar.

Transport