Köp och sälj fordon inom transport och logistik

Köp och sälj fordon inom transport och logistik

jan 23, 2023 av sophie

Det är en omöjlighet att bedriva verksamhet inom transport och logistik om du inte har rätt fordon. Därför måste du, som planerar att starta en sådan verksamhet, införskaffa rätt fordon för din tilltänkta verksamhet. Om du däremot planerar att avsluta en liknande verksamhet, kan du istället välja att sälja dina fordon hos Blinto.

Köp och sälj hos Blinto

Det är inte billigt med fordon, speciellt inte större modeller. Därför är det fördelaktigt att köpa den typen av fordon hos Blinto. De auktionerar nämligen ut alltifrån entreprenadmaskiner till lastbilar, vilka kan köpas till ett betydligt lägre pris än i butik. Fordonen är visserligen begagnade, men du kan ändå fynda riktigt bra objekt till riktigt bra priser.

Funderar du på att starta ett företag inom transport och logistik, är det perfekt att införskaffa de fordon du behöver lite billigare hos Blinto. Med tiden, vart efter verksamheten växer, kan du senare köpa in nyare och mer exklusiva modeller. Det gäller även om du planerar att starta verksamhet inom jordbruksnäringen, då Blinto säljer entreprenadmaskiner.

Om du befinner dig i ett stadium där det kanske är dags att sälja eller lägga ner din verksamhet, kan du istället välja att sälja dina fordon via Blinto. Det är smidigt och du får troligtvis mer för dem än om du hade sålt dem på andra sätt. Det går nämligen precis lika bra att sälja entreprenadmaskiner, såsom andra fordon inom transport och logistik, som det går att köpa den typen av fordon hos Blinto.

Transport